Publicació del Llibre Blanc d’Estacions de Muntanya de Catalunya

Benvolguts socis,

El passat 20 de juliol va sortir publicat al web del Departament de Territori i Sostenibilitat, el LLIBRE BLANC DE LES ESTACIONS DE MUNTANYA DE CATALUNYA, del qual teniu accés a través del document adjunt a sota.

Pensem que es un tema d’interès i que pot marcar les línies de futur de les Estacions d’esquí de La Cerdanya i per tant, el desenvolupament d’una de les activitats, avui en dia, més importants de la comarca. Però també som conscients, que un desenvolupament no sostenible, podria afectar l’entorn mediambiental de la comarca.

Com a Ceretània, ens interessa especialment, com assenyalen els nostres objectius societaris, el vetllar per un desenvolupament raonable i sostenible del territori, i per aquest motiu, estem interessats en els passos a seguir per aquest Llibre Blanc, i així mateix, estem en contacte amb les administracions cerdanes i els redactors del Llibre.

Us preguem que ens feu arribar les vostres opinions al respecte i, en qualsevol cas, com a Ceretània farem arribar les nostres opinions al respecte.

Podeu accedir al document clicant aquí

Ben cordialment

Junta Directiva Ceretània

Setembre 2020

Foto: Diari de la neu