Manifest per La Cerdanya

Benvolguts socis,

Els darrers mesos, conjuntament amb les associacions cerdanes Salvem La Molina i Salvem Éller, hem estat elaborant un “Manifest per La Cerdanya”.

L’objectiu de les tres associacions ha estat el de fer un document, un Manifest, en el qual assenyalem els temes més importants que creiem necessaris pel desenvolupament econòmic, social, cultural i mediambiental sostenible de La Cerdanya.

És un document molt general, en som conscients.

La voluntat és que a partir del mes de gener anar incorporant al Manifest d’altres associacions i particulars, en ple d’igualtat, amb l’objectiu que a la primavera (“Covid mediant”) puguem fer, amb tots els implicats, un acte públic de presentació del Manifest.

El desenvolupament de tot això encara està perfilant-se.

Adjunt trobareu el Manifest, tal com l’hem definit les tres associacions, i per tant és el fruit de les aportacions de tots.

Podeu accedir al document clicant en la imatge:


La posició de Ceretània en aquest camí, és la de fer d’aglutinadors de totes les associacions que existeixen, amb objectius comuns i amb els seus diferents accents, amb l’objectiu d’oferir totes juntes un Manifest de futur sostenible per la comarca, dirigit als cerdans de primera i segona residència, per traslladar a les administracions amb responsabilitat en la Comarca.

Us agrairíem que ens enviéssiu els vostres comentaris al Manifest abans de celebrar l’assemblea de finals de desembre, amb la finalitat que la mateixa sigui tan fluïda com sigui possible, els podeu enviar a ceretania@ceretania.cat.

Pròximament us enviaren la convocatòria i la documentació corresponent.

Ben cordialment,

Junta Directiva Ceretània

Desembre 2020

 

 

Foto: La Veu de la Cerdanya