Presentació ‘Confluència per una Cerdanya Sostenible’

Benvolguts socis, 

Com estava previst, el passat 21 de maig al Museu Cerdà es va fer la presentació de la “Confluència per una Cerdanya sostenible”.

Valorem aquest acte positivament, pel nombre d’assistents i pel nivell del debat que va tenir lloc entre els assistents.

Recordeu que les associacions signants de manera inicial són:

Agroalimentària Cerdanya, Amics de Cerdanya, Ateneu Popular de Cerdanya, Cerdanya en Acció pel Clima, Ceretània, Grup d’Amics de Montellà, Grup de Recerca de Cerdanya, Institut d’Estudis Ceretans, Òmnium Cultural de Cerdanya, Petits Ruisseaux, Salvem Éller, Salvem la Molina, Salvem la Solana, SOS Pirineus. 

Pensem que hi ha interès entre els cerdans en afrontar els reptes de futur de la Cerdanya (econòmics, socials, agraris, culturals, turístics, etc.) amb una dinàmica mediambientalment sostenible.

Es van crear les següents comissions o grups de treball:

  • Medi Natural, preservació i mesures.
  • Control de la contaminació, sanejament, residus, mesures.
  • Infraestructures, mobilitat, fibra, urbanisme, habitatge.
  • Desenvolupament econòmic i social de la comarca. Model turístic.

Esteu tots convidats a participar i, per tant, us animen que ens indiqueu si voleu participar en algun dels grups de treball. 

Ho podeu fer enviant una resposta al mail: ceretania@ceretania.cat, tot indicant el vostre nom i el grup en el qual us voleu incorporar; ens posarem en contacte amb vosaltres per organitzar els treballs de cada grup.

Adjunt, i pel vostre record, trobareu el decàleg signat per les associacions abans esmentades.

També us remetem algunes de les notes de premsa aparegudes en els mitjans i xarxes socials. Podeu veure els documents clicant a les imatges:

                 

                 

Ben cordialment, 

Frederic Abelló


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ES
Ir arriba