Documentació Assemblea General 2020

Benvolguts associats i associades,

Tal com us vàrem assenyalar de cara a l’Assemblea General que tindrà lloc el dia 29 de desembre a les 18:30 h, us anirem enviant informació perquè la tingueu amb temps per estudiar-la.

Aquí trobareu (feu click sobre el nom per accedir a cada document):

COMPTES 2019

COMPTES 2020

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DELS ESTATUTS

ESTATUTS ACTUALS

PROXY 

Us recordem que a conseqüència de les mesures sanitàries dictades per la Generalitat de Catalunya, s’informa als associats de la possibilitat d’assistir a l’Assemblea de forma telemàtica, a través de la plataforma Zoom; uns dies abans de la celebració de l’Assemblea, us compartiríem l’enllaç per accedir-hi. Si més no, teniu l’alternativa de la delegació de vot, per mitjà del Proxy que trobareu més amunt, per tal de complir amb la prohibició de fer reunions de més de sis persones.

Com també us vam assenyalar, us agrairíem que ens enviéssiu els vostres comentaris abans de celebrar l’Assemblea, tant pels temes del present mail, com per la proposta de manifest que us vàrem enviar en data 4 de desembre, amb la finalitat que l’Assemblea sigui tan fluïda com sigui possible. Els comentaris i opinions els podeu enviar a ceretania@ceretania.cat.

Així mateix, si algú de vosaltres vol formar part de la Junta Directiva de Ceretània, no dubteu en fer-nos conèixer el vostre interès per mail i així ens podrem posar en contacte per comentar el tema i la disponibilitat.

Molt agraïts pel vostre suport.

Junta Directiva Ceretània

Desembre 2020