Convocatòria Assemblea anual 2020

Benvolguts socis,

Aquest any la COVID-19 ens ha marcat profundament en la marxa normal de la nostra associació. La desaparició del nostre President, en Vicenç Capdevila, ha estat el cop més important, però també la COVID ens ha afectat amb el retard en la resolució del nou PDUAC del Aeròdrom, en la posada en marxa de noves propostes i també, i molt especialment, en el desenvolupament normal de la nostra Assemblea anual.

Com coneixeu la impossibilitat de fer reunions obertes sense control del nombre d’assistents i la falta d’una normativa clara per associacions com la nostra, ens ha portat a anar retardant la celebració d’aquesta.

Els mesos han anat passant i la millora esperada en la marxa de la pandèmia, tampoc ha arribat, per aquest motiu ens plantegem convocar la reunió anual del 2020, la darrera setmana de desembre en una data que os confirmarem mes endavant.

És evident que en la data escollida no podrem ser-hi tots presencialment i per aquest motiu, estem mirant d’organitzar la Assemblea amb delegacions i via Zoom per garantir-vos la vostra presencia i participació.

Per aquest motiu, plantegem l’inici del debat de tots els temes a tractar, els quals us anirem enviant al llarg de les properes setmanes, perquè podeu conèixer totes les propostes, opinar i, el dia de la Assemblea, prendre els acords que corresponguin amb el suport ampli dels socis.

Els temes a tractar seran:

  • Aprovació comptes 2019
  • Aprovació pressupost 2020 i estat de comptes al dia de l’Assemblea
  • Renovació d’Estatuts, adequant-los a les noves normatives i a la situació actual.
  • Renovació estatutària de la Junta Directiva
  • Elecció del nou President.
  • Informació sobre la marxa dels temes sobre els quals l’associació ha estat actuant i proposta de nous.

Com veieu els temes són importants i per aquest motiu no volíem, ni podíem, retardar més la celebració de l’Assemblea anual.

Amb aquest escrit, per tant, us demanem que anoteu la darrera setmana de desembre per la celebració de l’Assemblea anual i iniciem, el procediment intern perquè tots tingueu a temps, els temes a debatre.

Molt agraïts pel vostre suport.

Ben cordialment

Junta Directiva Ceretània

Novembre 2020