COMPROMÍS ECOLÒGIC PER LA CERDANYA

Benvolgudes amigues i amics,

En altres informacions i documents us vam parlar de la participació de Ceretània, en l’elaboració d’un Manifest per La Cerdanya. Aquest treball ha anat evolucionant cap al que ara es diu “Compromís Ecològic per La Cerdanya”.

La voluntat és que sigui un Compromís el més transversal possible per aglutinar a un bon nombre d’Associacions i veïns de La Cerdanya.

En aquest moment les associacions participants som: Amics de Cerdanya, Ateneu Popular de Cerdanya, Ceretània, Grup d’Amics de Montellà, Grup de Recerca de Cerdanya, Institut d’Estudis Ceretans, Òmnium Cultural de La Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró, Petits Ruisseau, Salvem Èller, Salvem La Molina, Salvem La Solana i SOS Pirineus.

Estem en fase constituent, s’ha elaborat un Decàleg que adjuntem, i la voluntat de tots és que en un parell de mesos puguem fer una presentació pública del Compromís, en un acte obert a tothom i que segurament és celebrarà a Puigcerdà.

Des de Ceretània hi estem, com veieu, involucrats i us demanem que mireu el Decàleg i al llarg de l’Assemblea del dia 7 procedirem a comentar i a aprovar, si escau, la nostra participació.

Podeu accedir al Decàleg clicant a la següent imatge:

Ben cordialment,

Junta Directiva Ceretània.
Novembre 2021