COL·LABORA

Per avançar amb el objectius de CERETANIA necessitem el suport del màxim nombre de persones que us vulgueu incorporar com a socis de CERETANIA, amb el vostre treball, suport, idees i aportacions econòmiques.

Per aquest motiu, seguidament trovareu el formulari per fer-vos socis, o per fer aportacions economiques puntuals ja siguin pel suport de les activitats globals de CERETANIA, com per la financiació de l’important Estudi Ambiental que varem encarregar per disposar de un analisi veras i correcte dels efectes de la ampliació de les activitats del aeròdrom en la Vall.

Per un millor coneixement actual de la Cerdanya, de cara a la defensa objectiva de la preservació de les seves característiques naturals, hem iniciat un complet Estudi Ambiental de la Comarca. L’Estudi l’està duent a terme la consultoria ambiental Amfos 21 amb la col·laboració d’equips tècnics de primer nivell de la UPC.

    

La primera fase d’aquest estudi, que és la que s’està desenvolupant en aquests moments, té un import de 18.755 €, i consisteix en un exhaustiu treball de camp, necessari per a la recollida de dades, que posteriorment es valoraran pels tècnics especialitzats en cada àrea, per treure les conclusions oportunes.

L’Estudi global, haurà de ser tingut en compte per les Administracions Públiques amb competències de planejament a la comarca per la redacció i aprovació de plans i programes urbanístics o de qualsevol tipus que tinguin una incidència ambiental. L’Estudi global té un cost considerable, i és per aquest motiu que des de Ceretània, us demanem a tots els nostres amics i col·laboradors una aportació econòmica, a l’abast de cadascú, per al finançament ara, de la mencionada primera fase de l’esmentat Estudi. La quantitat recomanada son 20 €. Però podeu fer una transferència per la quantitat que us vagi bé al número de compte de l’Associació, que és el següent:

ES77 2100 1364 0102 0011 1491

Agrairíem que en el camp del Concepte afegíssiu el vostre e-mail així us podrem informar de com evoluciona l’Estudi.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!