Situació actual de l’Aeròdrom de la Cerdanya

SITUACIÓ ACTUAL DE L’AERÒDROM DE LA CERDANYA

Benvolguts socis,

Fa uns mesos us vam informar sobre la situació de l’Aeròdrom, tot posant-vos al corrent de la nova situació i de les tasques i decisions de futur, que el Consorci havia de prendre.

Ara, a l’inici de l’estiu, us volem posar al dia de la situació actual i la que més o menys es mantindrà al llarg dels pròxims tres mesos.

Així, segons la informació que tenim:

  • L’actual gestor acabarà la seva gestió el pròxim 17 de juliol. A partir d’aquesta data el Consorci de l’Aeròdrom ha encarregat la gestió directament a Aeroports de la Generalitat, fins a l’arribada del nou gestor.
  • El Consorci va encarregar una Auditoria econòmica de l’encara actual gestor,  el resultat de la qual es coneixerà a finals de juliol i servirà per a la liquidació econòmica amb l’actual gestor.
  • El mateix equip que està realitzant l’Auditoria farà el Plec de Bases pel concurs del nou gestor.
  • Durant la gestió temporal per part d’Aeroports de la Generalitat es farà també una auditoria de l’estat real de les infraestructures, les seves mancances i dels mitjans aeris utilitzats, a més d’iniciar les bases de com haurien de ser les actuacions del nou gestor.

Com fins ara, Ceretània, a més de mantenir una informació fluida amb el Consorci, vol mantenir un seguiment futur de l’activitat del gestor, tant en la nova etapa temporal amb Aeroports de la Generalitat com en la definitiva amb el nou gestor, aquest serà un dels nostres objectius fins que es consolidi la nova organització i gestió.

Rebeu una cordial salutació,

Frederic Abelló

President Ceretània

Juny 2021

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CA
Scroll to Top