Escrit al Síndic de Greuges sobre l’Aeròdrom

Benvolguts socis, 

En darrers escrits us informàvem de l’estat de les negociacions per aconseguir els objectius que, com a Ceretània, enteníem ha de tenir el Consorci de l’Aeròdrom i la gestió d’aquest, en l’entorn del nou PDUAC. 

La veritat és que malgrat les reunions, converses i comentaris, estem en el punt de partida i no veiem voluntat d’iniciar un seriós procés de negociació. Per aquest motiu, hem presentat una queixa al Síndic de Greuges, que adjuntem, en la qual exposem els punts que per nosaltres són fonamentals per una gestió de l’Aeròdrom i del Consorci transparent, adequada als nous temps i al servei dels cerdans.
 

Ens posem, per tant, de nou a la disposició del Consorci de l’Aeròdrom, per seguir en les converses i aclariments, per avançar en la resolució de la nostra queixa presentada al Síndic.

Podeu accedir a l’escrit clicant a la imatge:

La nostra voluntat és prou coneguda tant pel Consorci, com a la comarca, per part dels Alcaldes de Das i Fontanals, així com del Consell Comarcal; entre tots volem que la nova etapa de l’Aeròdrom s’iniciï amb bon peu i lliure dels errors del passat.

Cordialment,


Frederic Abelló Riera
President

Ceretània
Abril 2022

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CA
Scroll to Top