Jocs Olímpics d’hivern Pirineus-Barcelona

Benvolguts associats i associades,

Al llarg de les darreres setmanes, el tema de la possible candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern Pirineus-Barcelona, ha estat motiu de presència als mitjans de comunicació i a les xarxes socials i pensem que això és bo.

En la nostra darrera Assemblea ja en vam parlar i vam considerar que el rol de Ceretània en aquest tema, havia de ser la d’afavorir i fomentar aquest debat perquè, en el seu moment, els veïns de les comarques dels Pirineus i  especialment de la Cerdanya, tinguin opinió de cara al seu vot en els referèndums comarcals a realitzar.

Per aquest motiu, al marge dels articles que us anem compartint, us informem que a la nostra web hi haurà un apartat obert en el qual podreu trobar tota la informació que sobre aquest possible esdeveniment coneixem, tant a favor com en contra, i que considerem tinguin interès i un mínim de rigor.

Podeu accedir-hi aquí:

https://www.ceretania.cat/els-jjoo-dhivern-a-debat/

La nostra idea és afavorir l’adequat debat amb aquest espai de la nostra web i ampliar el coneixement sobre el tema per part dels veïns de la Cerdanya i àdhuc de les comarques pirinenques.

Aquest serà el nostre objectiu pels mesos vinents i us en continuarem informant.

Us adjuntem també dos articles que ens han semblat interessants.

Podeu clicar a sobre de cada imatge per accedir-hi:

Rebeu una cordial salutació,

Frederic Abelló
President
Associació Ceretània
Febrer 2022

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CA
Scroll to Top