Campanya de sensibilització per preservar els espais d’interès natural

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER PRESERVAR ELS ESPAIS D’INTERÈS NATURAL

Benvolguts socis,

En els nostres darrers escrits us exposàvem la nostra preocupació per la falta de mesures per ordenar l’accés als entorns més emblemàtics de la Cerdanya durant les vacances d’estiu, informant-vos de les actuacions dutes a terme.

Com a entorns emblemàtics, i sense voler ser exhaustius, estem pensant en: Parc Natural Cadí – Moixeró, Estanys de la Pera i Meranges, Entorns Naturals d’Aransa i Lles, Riberes del Segre, Entorns de la Tossa, etc.

Hem arribat a l’estiu i no veiem per part de les autoritats cerdanes competents, una actuació decidida en aquest sentit.

Per aquest motiu, ens hem proposat realitzar una campanya de sensibilització dirigida a les persones que visitin aquests llocs emblemàtics de la Cerdanya, de cara a denunciar situacions no volgudes i fer propostes de millora.

Com us dèiem, en altres comarques pirinenques i de costa, els Consells Comarcals i/o els Ajuntaments implicats, han iniciat el procediment per començar el control que permeti conjugar el lleure amb la preservació.

La campanya de sensibilització consistirà en una major presència a les plataformes digitals (Facebook, Twitter, Instagram) explicant la nostra iniciativa i demanat la col·laboració de tots.

A vosaltres, socis de Ceretània, també us demanem que ens ajudeu a multiplicar i difondre en les vostres xarxes socials aquesta crida.

Vosaltres mateixos també podreu participar en la campanya explicant el que hàgeu pogut veure i fent propostes de millora, a través de l’enllaç adjunt que us dirigirà directament a la web de Ceretània:

www.ceretania.cat

Aquest link ens porta a un formulari en el qual es podrà assenyalar el tema, incorporar fotos i enviar per correu a la nostra adreça de correu electrònic.

L’objectiu és disposar al final de l’estiu, d’una bona quantitat de propostes de cara a parlar amb les administracions implicades i que a l’estiu 2022 la situació sigui diferent.

Us demanem, doncs, que ens ajudem tots en aquesta tasca i que ens transmeteu qualsevol iniciativa que creieu oportuna per preservar els llocs més emblemàtics de la Cerdanya. Totes les vostres idees/iniciatives seran estudiades i proposades a les autoritats pertinents.

Rebeu una cordial salutació,

Frederic Abelló

President Ceretània

Juliol 2021

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CA
Scroll to Top