Aprovació definitiva del PDUAC i documentació relativa

Aprovació definitiva del PDUAC i documentació relativa

Benvolguts socis,

El passat 7 d’agost va sortir publicat al DOGC un edicte del 3 d’agost d’aprovació de PDUAC de l’Aeròdrom de la Cerdanya.

A sota trobareu els arxius amb la informació corresponent. Aquesta documentació com d’habitual, la trobareu també a la nostra web: www.ceretania.cat

Així mateix, us enviem còpia d’un article aparegut al diari La Vanguardia el passat 18 d’agost, sobre l’aprovació per la Generalitat del PDUAC.

Com veureu en l’article, la nostra preocupació segueix essent el reglament del nou gestor (caldrà fer un concurs per l’adjudicació de la nova gestió) i el seguiment d’aquest. En ambdós temes hi estem treballant a fi i efecte de garantir que l’ús de l’Aeròdrom no afecti els nivells d’impacte acústic i ambiental acordats, i subjectes sempre, al corresponent control per part del Consorci propietari de l’Aeròdrom. Actualment, aquest control, no és el requerit.

Podeu accedir a l’article clicant aquí.

En les setmanes vinents, us informarem del resultat de les gestions respecte del reglament del gestor, així com de les reunions que hem tingut i mantindrem amb diversos estaments i associacions, tant pel tema de l’Aeròdrom com pels restants temes en els quals estem treballant.

Una abraçada i que seguiu amb un bon estiu.

Junta Directiva Ceretània

Agost 2020

Foto: La Vanguardia

Podeu accedir a la documentació clicant a sobre de cada document:

ACORD

DOCUMENT COMPRENSIU

NORMATIVA

DOCUMENT RESUM AMBIENTAL

ESTUDI AMBIENTAL ESTRATÈGIC

MOBILITAT

MEMÒRIA

PLÀNOLS D’ORDENACIÓ

BASES TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CA
Scroll to Top