Ajuda'ns a preservar

La Cerdanya

A l'Associació Ceretània vetllem pel desenvolupament
sostenible d'aquesta magnífica vall

Associació Ceretània

Ceretània és una associació sense ànim de lucre creada per un grup de persones enamorades de la Cerdanya, del seu clima de contrastos, de la seva llum, de l’elegància del seu paisatge, de l’arquitectura austera dels seus pobles i dels seus espais naturals; homes i dones de la comarca i d’altres indrets amb forts lligams amb aquestes terres pirinenques.

 

Des de Ceretània treballem, de forma continuada i professional, per vetllar per un desenvolupament sostenible del nostre territori.

Tenim cura de que els projectes que es plantegin a la comarca es desenvolupin de forma sostenible i tinguin una relació responsable amb els recursos naturals, de manera que contribueixin a minimitzar (i no a augmentar) el canvi climàtic.

Per què associar-te?

Si tu també ets una persona enamorada de la Cerdanya, sigui perquè hi vius o perquè hi tens lligams…T’agradaria poder contribuir d’alguna manera a vetllar pel seu desenvolupament? 

T’animem a associar-te. 

 

Ens cal el suport de persones com tu, que pugueu aportar el vostre treball, les vostres idees i la vostra aportació econòmica.

Treballem amb la il·lusió de saber que podem fer de pont entre associacions i entitats per tal d’aconseguir que el nostre territori sigui encara més pròsper i sentir la satisfacció d’una feina ben feta.

Per això, pots associar-te o fer una contribució puntual.

Associa't omplint el següent formulari:

La Cerdanya et necessita!

Contribueix tu també a vetllar pel desenvolupament sostenible d'aquesta magnífica vall

CA
Scroll to Top