Assemblea anual i aprovació definitiva del nou PDUAC

Benvolguts socis,

Els darrers anys hem celebrat la nostra Assemblea anual al llarg dels primers dies del mes d’agost. Aquest any la trista mort del nostre benvolgut President, en Vicenç Capdevila, així com totes les circumstàncies lligades a la pandèmia, ens ha fet impossible mantenir la tradició.

Està en la nostra intenció fer l’Assemblea anual al llarg del darrer trimestre d’enguany, ja us informarem amb temps de la data, així com de tots els temes que com Associació hem d’acordar i decidir, per la propera etapa de l’Associació.

Per altra banda, volem informar-vos que hem anat mantenint les activitats relacionades amb l’ Aeròdrom de La Cerdanya i sobre l’aprovació definitiva del PDUAC.

Així, us podem confirmar, que el passat 25 de juliol la Comissió de Territori de Catalunya va aprovar de forma definitiva el nou PDUAC!. Tan aviat tinguem una còpia del mateix us l’enviarem.

Pel que coneixem, el nou PDUAC està en línia amb les demandes que els darrers anys l’equip liderat pels alcaldes de Das i Fontanals de Cerdanya amb el nostre suport hem anat mantenint.

També hem mantingut reunions amb Aeroports de la Generalitat, amb l’objectiu de treballar en les tasques més importants una vegada el nou PDUAC sigui efectiu: el concurs del nou gestor i la comissió de seguiment del compliment del PDUAC.

Hem aconseguit una fita important, de la qual estem molt contents, però alhora estem tristos per l’absència d’En Vicenç Capdevila en aquesta celebració.

Us anirem informant de tots els passos i gestions a fer, a partir de la mencionada aprovació definitiva, del nou PDUAC.

Podeu accedir al document clicant aquí.

Ben cordialment

Junta Directiva Ceretània

Agost 2020

Foto: La Valira