ACTA Assemblea anual 2020

Benvolguts associats i associades,

Com recordareu el passat 29 de desembre vam fer l’Assemblea anual de l’Associació de forma no presencial, per Zoom, com els moments pels quals passem ens obliguen i recomanen.

Adjunt trobareu l’Acta de la reunió amb la signatura dels dos socis interventors escollits en la mateixa sessió. Així com la documentació econòmica (podeu clicar a sobre cada document):

ACTA JUNTA ASSEMBLEA 2020
INFORMACIÓ ECONÒMICA 2019
INFORMACIÓ ECONÒMICA 2020

Entre els punts de l’Ordre del Dia hi havia l’elecció del nou President per cobrir la vacant produïda pel nostre president, en Vicenç Capdevila, pel qual vam tenir un especial i càlid record el dia de l’Assemblea.

L’Assemblea va nomenar nous membres i nous responsables de la Junta. Entre aquests acords em van anomenar a mi com a nou President, la nova composició de la Junta és:

President:                 Frederic Abello Riera

Vicepresident:          Marta Medrano Cadefau

Secretari General:   Virginia Figueras Costa

Tresorer:                   Javier Altayo Junoy

Vocals:                      Alencar Dolç Selva

Josep Cristòfol Bombardó

Dolors Navarro Piguillem

Daniel Capdevila Dalmau

Mauricio Espaliat Canu

Marie Hélène Casals

Des de la meva nova responsabilitat com a President em poso a la vostra disposició pels temes que us semblin d’interès abordar, sempre dins dels objectius de Ceretània, o bé també perquè em feu arribar noves idees sobre els diferents temes en els quals ja estem treballant. La vostra col·laboració em serà de gran ajuda, tant a mi com a l’Associació.

La meva voluntat i la de la nova Junta és de col·laboració, participació i d’interacció de tots, per poder complir d’aquesta manera amb els objectius de Ceretània

Ben cordialment,

Frederic Abelló
President Ceretània

Gener 2020

PD: Adjunt trobareu el link d’un acte al Ateneu Barcelonès en el qual intervenen membres de Salvem Éller i Salvem La Molina, associacions amb les que hem elaborat el manifest per La Cerdanya.

ACTIVITAT A L’ATENEU BARCELONÈS